Mooie bijdrage Leefstijlakkoord Noordwijk

geplaatst in: De Zilk, Sponsors en donateurs | 0
Peter Wiegel ondertekent het Leefstijlakkoord van Noordwijk
Peter Wiegel ondertekent het Leefstijlakkoord van gemeente Noordwijk.

Op 9 februari waren we aanwezig bij de presentatie van het Leefstijlakkoord van de gemeente Noordwijk. Als een van de twintig geselecteerde samenwerkingspartners ontving lokaal initiatief Fietsmaatjes De Zilk/Ruigenhoek een bijdrage van Euro 3.000,-! Daar zijn wij en met name initiatiefnemer Peter Wiegel erg blij mee. In 2023 vinden in De Zilk/Ruigenhoek dan ook diverse activiteiten plaats. 

Tijdens de feestelijke bijeenkomst hield Peter Wiegel een korte ‘pitch’ over Fietsmaatjes en de vliegende start die Fietsmaatjes De Zilk/Ruigenhoek sinds zijn eerste idee heeft doorgemaakt. Daarna ondertekenden hij en de negentien andere samenwerkingspartners van gemeente Noordwijk het Leefstijlakkoord. Noordwijk selecteerde deze twintig projecten op basis van hun ingediende activiteitenplan en begroting.

Het Leefstijlakkoord heeft als doel dat de inwoners van de gemeente Noordwijk zich gezonder gaan voelen. Volgens de gemeente draagt het samen fietsen van Fietsmaatjes bij aan het stimuleren van beweging en de aandacht voor mentale gezondheid. Dat kunnen wij alleen maar beamen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *