Schaatsen voor Fietsmaatjes Haarlemmermeer

geplaatst in: Nieuws, Sponsors en donateurs | 0
Flyer FM Haarlemmermeer Lastige Lijven Toertocht

Op 5 maart schaatsen de leden van vereniging De Mooie Nel uit Haarlem de jaarlijkse ‘Lastige Lijven Toertocht’. Dit jaar gaat de opbrengst naar onze kersverse ‘zuster’-stichting Fietsmaatjes Haarlemmermeer voor de aankoop van hun tweede duofiets in Nieuw-Vennep! 

Natuurlijk willen zij graag aanwezig zijn bij dat feestelijke evenement. Maar hoe krijg je een duofiets naar Haarlem….? Dat is best een eind fietsen. 

Duofietsen op ijsbaan

Leen (ook schaatser) verzon een list. Via de mail wist hij diverse vrijwilligers van FMHL te mobiliseren om de mensen van FM Haarlemmermeer te ondersteunen.

Ferdinand nam contact op met Van Dooren Transport en… zij rijden op 5 maart met een vrachtwagen met twee van onze duofietsen richting Haarlemse ijsbaan. Daar zijn verschillende vrijwilligers aanwezig om mensen te informeren en in de middag rijdt Van Dooren de duofietsen weer terug naar Hillegom. Geweldig toch?

Zin om ook te komen kijken naar het schaatsen? Van harte welkom! Doneren mag natuurlijk ook. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *