Uitleg voor kersverse fietsmaatjes De Zilk/Ruigenhoek

geplaatst in: De Zilk, Team | 0

Op 11 en 18 maart maken de kersverse vrijwilligers en gasten in De Zilk/Ruigenhoek kennis met elkaar en de duofietsen. Ze krijgen uitleg van het eveneens kersverse team in De Zilk over het fietsen op de duofiets in de praktijk. De bijeenkomsten vinden plaats in de HUT, de stallingslocatie van de nieuwe duofiets. Na alle voorbereidingen gaat het dus echt gebeuren: Fietsmaatjes gaat ook in De Zilk van start!

Peter Wiegel (rechts) verwelkomt Simon van der Vossen als technisch beheerder in De Zilk/Ruigenhoek
Technisch beheerder Simon en coördinator Peter
Joop den Blanken en Simon van der Vossen bij nieuwe stalling
Voorzitter Joop en Simon bij de stalling de HUT.

Op 11 maart zijn de vrijwilligers uitgenodigd, op 18 maart is het de beurt aan de gasten. Initiatiefnemer en coördinator Peter Wiegel zullen de meesten wel kennen. Hij krijgt hulp van Simon van der Vossen als technisch beheerder van de duofiets en de stalling, Martha Schmidt als coördinator en Annet Kock als instructeur voor de proefritten.

Coördinatoren Peter en Martha maken op deze middagen de door hen gematchte fietskoppels bekend: welke vrijwilliger gaat met welke gast fietsen. Zij hebben daarvoor alle mensen persoonlijk gesproken en hun voorkeuren en wensen zorgvuldig naast elkaar gelegd. Zowel vrijwilliger als gast kunnen hierover altijd overleggen met de coördinator. 

Verder krijgt iedereen uitleg over administratieve zaken en voor de vrijwilligers het plannen van een fietsrit in SamenFietsen. En natuurlijk, last but not least: uitleg over de duofiets en lekker proeffietsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *