Verrassingen voor lokaal initiatief De Zilk/Ruigenhoek

geplaatst in: De Zilk, Team | 0

Wat een geweldige ontwikkelingen afgelopen weken! Simon van der Vossen heeft lokaal initiatief Fietsmaatjes De Zilk/Ruigenhoek heel blij gemaakt met het beschikbaar stellen van een stalling. En, als extra grote verrassing, wil Simon graag de rol van Technisch Beheerder De Zilk/Ruigenhoek op zich nemen. 

Afgelopen periode hebben we veel gepubliceerd over dit mooie lokale initiatief dat Peter Wiegel op zich heeft genomen. Publicaties in diverse weekbladen en zelfs in het Haarlems Dagblad hebben veel aandacht getrokken. In eerdere nieuwsberichten op deze website en in onze Nieuwsbrieven, kun je daar nog meer over lezen.

Joop en Simon voor de stalling in De Zilk
Peter verwelkomt Simon

Vorige week hebben Peter Wiegel en Joop den Blanken (voorzitter FMHL) Simon opgezocht. Ze hebben de stalling bekeken en goedgekeurd. Iedereen bleek in zijn nopjes te zijn; met de stalling en met elkaar en zo kunnen we ook nog een nieuwe technisch beheerder verwelkomen.

Simon, van harte welkom! Wij zijn reuze blij dat je ons team op deze manier wilt versterken. Onze technisch beheerders kunnen jou goed wegwijs maken met het onderhoud van de duofiets.

De komende maanden zullen we alle pijlen richten op het verkrijgen van gelden voor een duofiets. Vooralsnog ziet dat er veelbelovend uit.

Eventuele donaties zijn natuurlijk altijd welkom onder vermelding van Lokaal Initiatief De Zilk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *