Sfeervol jubileumfeest bij Intratuin Lisse 

geplaatst in: Evenementen, Nieuws, Uncategorized | 0

Je kunt er bijna niet omheen: dit jaar bestaan we 5 jaar. Afgelopen half jaar hebben we dat op verschillende manieren met heel veel plezier gevierd. Denk hierbij aan de mooie ritten met de Strandrups, de muzikale gastenmiddag en de fietspuzzeltocht.

Jubileumfeest in sfeervol Intratuin Lisse

Zonder ondersteuning van onze vrijwilligers hadden we dit allemaal echt niet voor elkaar gekregen. Al deze mensen, op, naast of achter de fiets, zijn onmisbaar gebleken. Als dank sloten we dit jubileumjaar af op 4 november met een feest voor onze vrijwilligers in de sfeervolle locatie van Intratuin Lisse. Ook sponsoren, donateurs en andere ondersteuners deelden mee in de feestvreugde.

Ze genoten van de liedjes van zanger Ronald de Lijzer die met populaire hits de dansvloer goed gevuld kreeg. Een polonaise kon niet uitblijven en ook de twist en de jive ontbraken niet.

Peter Lommerse houdt een praatje bij jubileumfeest

Peter Lommerse (foto) blikte op een ludieke manier terug op de eerste 5 jaren aan de hand van willekeurige getallen. Dát was een prachtige en originele weergave van “onze” praktijk. Met zijn allen hebben we bijvoorbeeld drie keer om de aarde gefietst! We zijn van 2 naar 9 duofietsen gegroeid en in 2023 hebben we een derde locatie erbij gekregen, De Zilk/Ruigenhoek met een heel eigen team en nu twee stallingen.

Peter bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet en enthousiasme, de sponsoren, donateurs en andere ondersteuners. Tenslotte werden de vrijwilligers die in 2018 met Fietsmaatjes Hillegom Lisse zijn gestart, waarvan de meesten nog ofwel in het team zitten ofwel nog fietsen, in het zonnetje gezet. Een kleine reünie bleef dus niet uit.

Groepsfoto van de oprichters van Fietsmaatjes Hillegom Lisse

De gezellige gesprekken, uitwisselen van bijzondere “fietsmaatjes”-ervaringen en spontane ontmoetingen voerden de boventoon. 

Er zijn mooie foto’s gemaakt door Dorine Lommerse en op de website van Blik op Lisse is door Hans Geerlings extra aandacht aan dit feest gegeven.

Natuurlijk bedanken wij ook de Lustrumcommissie die veel tijd, energie en creativiteit heeft getoond om dit lustrumjaar op zo’n mooie manier vorm te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *