Fantastisch, Fioretti!

geplaatst in: Sponsors en donateurs | 0
Harriët met de cheque van het Fioretti College.

Het was al zo leuk om erbij te zijn, zeiden Harriët en Peter over de Kerstfair op het Fioretti College in Lisse. Fietsmaatjes Hillegom Lisse was het goede doel waarvoor leerlingen uit verschillende jaarlagen van de school in december met allerlei activiteiten geld inzamelden. Harriët over de Kerstfair: “De leerlingen hadden allerlei kleine creatieve dingen gemaakt, bijvoorbeeld kerstversieringen en lekkere hapjes. Dat kostte een Euro of 1,50 per stuk dus dat was niet veel, maar het was een heel gezellig evenement. En de leerlingen waren allemaal erg enthousiast.”

Daarna was het afwachten wat de opbrengst zou zijn. Op 19 januari mochten Harriët en Bram naar het Fioretti College komen om een cheque in ontvangst te nemen. 2 Havo 1 had van alle klassen het grootste bedrag opgehaald en die klas overhandigde de cheque. Harriet: “Het was fantastisch. Geweldig hoeveel geld ze met zoveel kleine activiteiten bij elkaar gesprokkeld hebben.” 

Ja, en om welk bedrag gaat het dan?! We krijgen maar liefst € 4.000,- van het Fioretti College! € 2.590,- van de Kerstfair door alle tweede klassen, en de rest komt van de andere activiteiten. Dat is fantastisch! We zijn allemaal een beetje in feeststemming. Dit bedrag gaan we gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe duofiets.

Kijk op BlikopLisse.nl voor een aantal leuke foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *